Меню
Вашите продукти

Блог RSS Feed

16 Mar Модни тенденции за 2021 при сребърните бижута
Sunfyre 0 2645
Преоткриването на бижута от среброВсяка година на модните подиуми по време на модните седмици в Париж, Ню Йорк, Милано и Токио се отличават с бижута от сребро с външния си вид. Дизайнерите постоянно преоткриват и интерпретират бижута от сребро по нови и вълнуващи начини. И така, какво прави среброто..
03 Mar Sunfyre с магазин във Facebook
Sunfyre 0 1647
Клиентите на Sunfyre могат да пазаруват директно без да напускат любимата си социална мрежа - Facebook. Разгледайте каталога от красиви и елегантни ръчно изработени сребърни бижута - пръстени, обеци, колиета и гривни.Магазина може да видите на този линк...
16 Feb Снимки на сребърни пръстени
Sunfyre 0 2763
Колекция от снимки на сребърни пръстени - авторски, старинни, антикварни.  ..
09 Feb Сребърни бижута и компютърни сънища
Sunfyre 1 4020
Забележително нещо се случва, когато инженерите на Google обръщат невронна мрежа: тя създава психоделични портрети въз основа на това, което иска да види в изображение, собствените си предположения, сякаш сънува. Но това не е сънуване разбира се. Какво се случва в невронната мрежа, наистина?Дори да ..
09 Feb Защо жените обичат среброто?
Sunfyre 1 1911
Защо жените обичат среброто? Подобно на златото, среброто символизира богатството и просперитета. Той увеличава съоръжението на повечето камъни, като същевременно ги активира с най-голям потенциал, особено тюркоаз и корали. Това е металът на емоциите, психическия ум и на любовта и изцелението. Сигур..
01 Feb Малките инвеститори и цената на среброто
Sunfyre 0 1395
Цените на среброто се вдигнаха до най-високото си ниво от 2013 г. насам, след като малките инвеститори се насочиха към този пазар. Той идва след успешната им атака срещу хедж фондовете, заложили на късо (с очакване цените да паднат) срещу акциите на американския търговец на компютърни игри GameStop...
29 Jan Символ на кактуса
Sunfyre 0 2990
Ще загатнем и за още един чаровен талисман, който е малко по- нетипичен от добре познатите ни. Както вече знаете ние черпим вдъхновение от природата, животните и всичко което ни заобикаля. Тук ще насочим вниманието ви към символиката на кактуса... Да кактуса си има древна история и значение и ето ка..
29 Jan Tiffany & Co обещава да предостави безпрецедентни подробности за произхода на своите диаманти
Sunfyre 0 1335
Tiffany & Co обещава да предостави безпрецедентни подробности за произхода на своите диаманти, като уведомява клиентите къде точно е добит, сортиран и изрязан всеки камък.Базираният в Ню Йорк бижутер казва, че ще сподели „пълното майсторско пътешествие“ за всеки новоизточен, индивидуално регистриран..
29 Jan Всички ние сме пеперуди
Sunfyre 0 1735
Желанието към бижутата е безкрайно...Не е тайна, че жените обожават бижута и не защото са красиви сами по себе си, а защото блясъка и стила им добавят завършеност и индивидуалност Всеки повод и аутфит се нуждае от различен вид бижу... може да е нужно колие, атрактивна гривна, мистични обеци или клас..
31 Dec 2020: Бижута, вдъхновени от изкуството и културата
Sunfyre 0 1347
2020: Бижута, вдъхновени от изкуството и културатаМинималистични картини и призрачни скулптури още повече запалват въображението на дизайнерите.През 2020 г. не бяха представени твърде много нови колекции бижута. Очевидно беше трудно да се работи както обикновено, като коронавирусът затваряше офиси, ..
30 Nov История на бижутата
Sunfyre 0 1361
В историята на вековете бижутата са придобили морално-ценностна и качествено-количествена стойност. Повечето култури имат практиката да пазят големи количества богатства, съхранявани под формата на бижута. Характерно също така е даването на сватбени зестри под формата на бижута или монети. Бижутата ..
30 Nov Водно конче Dragonfly
Sunfyre 0 1488
Водно конче „ Dragonfly“ винаги буди любопитство, добри усещания у нас и това разбира се никак не е случайно, има си дълбоко и старо обяснение. Символ на благи емоции, адаптивност , също така „покана“ да се гмурнете на дълбоко във вашите най- съкровени чувства и усещания. Ето защо избора на бижу ,“G..
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)

Блог категории

Аксесоар, който всяка дама иска да притежава. Когато държите да сте стилни ..
Гривните красят ръцете. Избирайки гривни от нашата колекция, няма да я усещ..
Жените са известни с това, че са суетни и държат да изглеждат винаги привле..
Ако искате да бъдете ефектни, то сребърните пръстени от нашата колекция са ..