Преоткриването на бижута от сребро

Всяка година на модните подиуми по време на модните седмици в Париж, Ню Йорк, Милано и Токио се отличават с бижута от сребро с външния си вид. Дизайнерите постоянно преоткриват и интерпретират бижута от сребро по нови и вълнуващи начини. И така, какво прави среброто стерлинги модно и многогодишно? Отговорът е прост: среброто е единственият вид бижу, което е красиво, универсално, издръжливо и достъпно, всичко в еквивалентно време.

Талантливите дизайнери и художници препроектират и преоткриват постоянно бижута от сребро. Това преоткриване се развива, защото вкусовете на дамите, които носят бижутата, също се развиват и се нуждаят от нещо ново. Независимо дали аксесоарът може да бъде пръстен, колие, обица или гривна, среброто не е извън модата.

Сребърни бижута Модни тенденции

Нека хвърлим един поглед на модните тенденции за бижута от сребро за 2021 година.

Колие с яка

За първи път видяхме колието с яка през 2014 г. Тези колиета от сребро се отличават с различни дизайни и слоеве, които се свързват, за да направят вид гоблен от сребърна доброта.

Колие с чокър

Една от най-важните модни тенденции от бижутерия от сребро за 2021 г. е този чокър. Въпреки че най-разпространеният тип колиета не е направен изцяло от сребро, много чокери сега придружават очарователни очарования в центъра. Предлагат се очарования от сребро от всякакъв вид форми и дизайни, което прави чокърите още по-уникални и персонализирани. Скъпоценните камъни, поставени в сребро, също са стандартна тенденция в колиетата с чокър.

Гривна Charm

Чаровните гривни все още са значително в тенденция през тази 2021 година. Ако някоя ви е харесала, вече има чаровна гривна, смислен алуминиев чар е, че перфектният празничен подарък, който няма да разбие банката. Най-добрата характеристика на гривните с чар е, че те ще бъдат добавени, извадени или реорганизирани, за да формират напълно различни настроения и да се появят.

Обеца

Маншетите за уши погълнаха стилната сцена тази година и че все още вървят силно в тенденциите от 2021 година. Маншетите за уши са перфектни аксесоари за тези, които нямат пробити уши или просто не искат да формират ангажимента.

Стерлинги за Вашата годишнина

Стерлинговото сребро е удобен подарък по избор за годишнина. Устойчивостта, здравината, красотата и приспособимостта на бижутата от сребро перфектно отразяват години на любещ ангажимент между няколко.