Меню
Вашите продукти

Блог - бижута RSS Feed

09 Feb Сребърни бижута и компютърни сънища
Sunfyre 1 4020
Забележително нещо се случва, когато инженерите на Google обръщат невронна мрежа: тя създава психоделични портрети въз основа на това, което иска да види в изображение, собствените си предположения, сякаш сънува. Но това не е сънуване разбира се. Какво се случва в невронната мрежа, наистина?Дори да ..
09 Feb Защо жените обичат среброто?
Sunfyre 1 1911
Защо жените обичат среброто? Подобно на златото, среброто символизира богатството и просперитета. Той увеличава съоръжението на повечето камъни, като същевременно ги активира с най-голям потенциал, особено тюркоаз и корали. Това е металът на емоциите, психическия ум и на любовта и изцелението. Сигур..
29 Jan Символ на кактуса
Sunfyre 0 2991
Ще загатнем и за още един чаровен талисман, който е малко по- нетипичен от добре познатите ни. Както вече знаете ние черпим вдъхновение от природата, животните и всичко което ни заобикаля. Тук ще насочим вниманието ви към символиката на кактуса... Да кактуса си има древна история и значение и ето ка..
29 Jan Всички ние сме пеперуди
Sunfyre 0 1736
Желанието към бижутата е безкрайно...Не е тайна, че жените обожават бижута и не защото са красиви сами по себе си, а защото блясъка и стила им добавят завършеност и индивидуалност Всеки повод и аутфит се нуждае от различен вид бижу... може да е нужно колие, атрактивна гривна, мистични обеци или клас..
31 Dec 2020: Бижута, вдъхновени от изкуството и културата
Sunfyre 0 1347
2020: Бижута, вдъхновени от изкуството и културатаМинималистични картини и призрачни скулптури още повече запалват въображението на дизайнерите.През 2020 г. не бяха представени твърде много нови колекции бижута. Очевидно беше трудно да се работи както обикновено, като коронавирусът затваряше офиси, ..
30 Nov История на бижутата
Sunfyre 0 1361
В историята на вековете бижутата са придобили морално-ценностна и качествено-количествена стойност. Повечето култури имат практиката да пазят големи количества богатства, съхранявани под формата на бижута. Характерно също така е даването на сватбени зестри под формата на бижута или монети. Бижутата ..
30 Nov Водно конче Dragonfly
Sunfyre 0 1488
Водно конче „ Dragonfly“ винаги буди любопитство, добри усещания у нас и това разбира се никак не е случайно, има си дълбоко и старо обяснение. Символ на благи емоции, адаптивност , също така „покана“ да се гмурнете на дълбоко във вашите най- съкровени чувства и усещания. Ето защо избора на бижу ,“G..
30 Nov Защо розово злато?
Sunfyre 0 1318
Днес ще разгледаме темата защо избрахме първата ни, „пилотна“ колекция„Glimmer“ да е така нареченото „rose gold“ покритие.• Намираме се и живеем във време на така обсебилата ни пандемия. Нашата цел наSunfyre Jewellery е да внесем освен красота, но и топлина с розов нюанс в това нисиво и напрегнато е..
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

Блог категории

Аксесоар, който всяка дама иска да притежава. Когато държите да сте стилни ..
Гривните красят ръцете. Избирайки гривни от нашата колекция, няма да я усещ..
Жените са известни с това, че са суетни и държат да изглеждат винаги привле..
Ако искате да бъдете ефектни, то сребърните пръстени от нашата колекция са ..