Меню
Вашите продукти

Блог - обеци RSS Feed

16 Mar Модни тенденции за 2021 при сребърните бижута
Sunfyre 0 1944
Преоткриването на бижута от среброВсяка година на модните подиуми по време на модните седмици в Париж, Ню Йорк, Милано и Токио се отличават с бижута от сребро с външния си вид. Дизайнерите постоянно преоткриват и интерпретират бижута от сребро по нови и вълнуващи начини. И така, какво прави среброто..
03 Mar Sunfyre с магазин във Facebook
Sunfyre 0 935
Клиентите на Sunfyre могат да пазаруват директно без да напускат любимата си социална мрежа - Facebook. Разгледайте каталога от красиви и елегантни ръчно изработени сребърни бижута - пръстени, обеци, колиета и гривни.Магазина може да видите на този линк...
29 Jan Всички ние сме пеперуди
Sunfyre 0 1452
Желанието към бижутата е безкрайно...Не е тайна, че жените обожават бижута и не защото са красиви сами по себе си, а защото блясъка и стила им добавят завършеност и индивидуалност Всеки повод и аутфит се нуждае от различен вид бижу... може да е нужно колие, атрактивна гривна, мистични обеци или клас..
30 Nov Водно конче Dragonfly
Sunfyre 0 1085
Водно конче „ Dragonfly“ винаги буди любопитство, добри усещания у нас и това разбира се никак не е случайно, има си дълбоко и старо обяснение. Символ на благи емоции, адаптивност , също така „покана“ да се гмурнете на дълбоко във вашите най- съкровени чувства и усещания. Ето защо избора на бижу ,“G..
30 Nov Защо розово злато?
Sunfyre 0 1075
Днес ще разгледаме темата защо избрахме първата ни, „пилотна“ колекция„Glimmer“ да е така нареченото „rose gold“ покритие.• Намираме се и живеем във време на така обсебилата ни пандемия. Нашата цел наSunfyre Jewellery е да внесем освен красота, но и топлина с розов нюанс в това нисиво и напрегнато е..
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

Блог категории

Аксесоар, който всяка дама иска да притежава. Когато държите да сте стилни ..
Гривните красят ръцете. Избирайки гривни от нашата колекция, няма да я усещ..
Жените са известни с това, че са суетни и държат да изглеждат винаги привле..
Ако искате да бъдете ефектни, то сребърните пръстени от нашата колекция са ..