Меню
Вашите продукти

Колиета

Колиета

Аксесоар, който всяка дама иска да притежава. Когато държите да сте стилни и елегантни, спокойно заложете на нежните ни сребърни колиета. Подходящи за важни срещи, бизнес или романтични, успяват да допълнят всеки аутфит.

Производител: Sunfyre
Очарователно, интересно и вълнуващо сребърно колие, създадено с много отношение за вас мили дами. Викингите освен популярни с тяхната сила и храброст, те също така са вярвали и в магията на любовта. Да, любовта прави чудеса!..
60 лв
Производител: Sunfyre
Красиво и артистично колие, носещо символа на викингите за късмет. Викингите, известни като велики и смели войни са вярвали в символи за късмет. Ние ви пожелаваме да имате много късмет!..
60 лв
Производител: Sunfyre
Специално колие от сребро, ръчно създадено, вдъхновено от Викингите и техните вярвания имено в символите. Известен факт за тях е, че са били смели войни, които са успявали да оцеляват в различни и трудни условия. Това бижу носи техният символ – Здраве. Бъдете здрави!..
60 лв
Производител: Sunfyre
Луксозно, ръчно изработено колие. Ако искате да впечатлите, да заявите индивидуалност, да проявите артистичност, то това красиво бижу е точно за вас. Кактуса е вид растение, което символизира любов, любов която оцелява при всякакви условия. Едни от тълкуванията на този интересен символ са – оцеляван..
85 лв
Производител: Sunfyre
Различно, впечатляващо, запомнящо и артистично колие. Ако искате да бъдете неотразими и загадъчни, то това колие е за вас. Полярната звезда означава свобода, вдъхновение, надежда и напомня за следното…”намери своя път”...
110 лв
Производител: Sunfyre
Стилно, различно, тренди сребърно колие, ръчна изработка. Любимото ни мече е едно от най-обичаните традиционни играчки на децата. Символ на прегръдки, грижа, разбиране и любов. „Всички възрастни хора са били първо деца. Но малцина от тях си го спомнят.” Антоан Дьо Сенд Екзюпери..
65 лв
Производител: Sunfyre
Бляскаво, фино и деликатно сребърно колие. Този избор на бижу като подарък носи послание и показва специалност. Повечето от нас вярваме, че имаме  Ангели- Пазители. Носейки това изключително бижу ви пожелаваме вяра, любов и щастие...
75 лв
Нежно, класно и елегантно сребърно колие, което импонира на всеки моден и стилен аутфит. Всички се впечатляваме когато видим падаща звезда и вярваме, че ако си пожелаем нещо, то ще се сбъдне… Символ на добра енергия звездата означава- дух, вода, въздух, земя, огън. Вземете вашата „Wishing Star” и си..
65 лв
Сребърното ни колие “Hamsa Hand “ е разпознаваем  и емблематичен символ. Широко разпространен с различно значение за различни култури, но винаги носи позитивно тълкуване за добро, благословия, мир и защита за този който го притежава...
65 лв
Производител: Sunfyre
Кой не отвръща на усмивката също с усмивка? Това блестящо колие ще ви накара да се усмихвате. „Ако не можеш да накараш едно момиче да се усмихне – не можеш да го накараш нищо да направи ” Мерилин Монро. „Всички се усмихват на един и същи език”..
75 лв
Производител: Sunfyre
Любимо колие за нас и нашите клиенти. Този символ има огромна палитра от значения и е индивидуално лично за всеки как да го тълкува. Дух – Тяло – Заедно. Ум – Тяло – Дух. Може да се каже , че звукът Om съчетава цялата вселена в едно. Бъдете добри!..
75 лв
Това колие на биещо сърце, освен че впечатлява от пръв поглед, то цели да ни напомни от колко голямо значение са сърцата ни и сърцата на хората които обичаме. Символ на любов, на страст и щастие. Цитрин е камъка на слънцето, символ на светлина и увереност...
75 лв
Показани 1 от 12 | 28 (3 Страници)