Меню
Вашите продукти

Sunfyre

Производител: Sunfyre
Очарователно, интересно и вълнуващо сребърно колие, създадено с много отношение за вас мили дами. Викингите освен популярни с тяхната сила и храброст, те също така са вярвали и в магията на любовта. Да, любовта прави чудеса!..
60 лв
Производител: Sunfyre
Красиво и артистично колие, носещо символа на викингите за късмет. Викингите, известни като велики и смели войни са вярвали в символи за късмет. Ние ви пожелаваме да имате много късмет!..
60 лв
Производител: Sunfyre
Специално колие от сребро, ръчно създадено, вдъхновено от Викингите и техните вярвания имено в символите. Известен факт за тях е, че са били смели войни, които са успявали да оцеляват в различни и трудни условия. Това бижу носи техният символ – Здраве. Бъдете здрави!..
60 лв
Производител: Sunfyre
Луксозно, ръчно изработено колие. Ако искате да впечатлите, да заявите индивидуалност, да проявите артистичност, то това красиво бижу е точно за вас. Кактуса е вид растение, което символизира любов, любов която оцелява при всякакви условия. Едни от тълкуванията на този интересен символ са – оцеляван..
85 лв
Производител: Sunfyre
Различно, впечатляващо, запомнящо и артистично колие. Ако искате да бъдете неотразими и загадъчни, то това колие е за вас. Полярната звезда означава свобода, вдъхновение, надежда и напомня за следното…”намери своя път”...
110 лв
Производител: Sunfyre
Стилно, различно, тренди сребърно колие, ръчна изработка. Любимото ни мече е едно от най-обичаните традиционни играчки на децата. Символ на прегръдки, грижа, разбиране и любов. „Всички възрастни хора са били първо деца. Но малцина от тях си го спомнят.” Антоан Дьо Сенд Екзюпери..
65 лв
Производител: Sunfyre
Бляскаво, фино и деликатно сребърно колие. Този избор на бижу като подарък носи послание и показва специалност. Повечето от нас вярваме, че имаме  Ангели- Пазители. Носейки това изключително бижу ви пожелаваме вяра, любов и щастие...
75 лв
Производител: Sunfyre
Кой не отвръща на усмивката също с усмивка? Това блестящо колие ще ви накара да се усмихвате. „Ако не можеш да накараш едно момиче да се усмихне – не можеш да го накараш нищо да направи ” Мерилин Монро. „Всички се усмихват на един и същи език”..
75 лв
Производител: Sunfyre
Любимо колие за нас и нашите клиенти. Този символ има огромна палитра от значения и е индивидуално лично за всеки как да го тълкува. Дух – Тяло – Заедно. Ум – Тяло – Дух. Може да се каже , че звукът Om съчетава цялата вселена в едно. Бъдете добри!..
75 лв
Производител: Sunfyre
Цветно и деликатно колие с красив символ. Прекрасен избор и подходящо за всички дами, които се доверяват на нежните и стилни бижута. Символ на късмет, вярност, търпение и успех...
65 лв
Производител: Sunfyre
Вълшебно и нежно колие, което илюстрира ангелско крило. Това колие е специално, защото има много лично значение. Вярваме, че това би бил един чудесен подарък за любим човек, приятел и любима. Символ на вяра, хармония, защита, надежда и любов...
65 лв
Производител: Sunfyre
Красиво, живописно, ръчно изработено колие, което има за цел да имплементира един от любимците ни в природата. С този продукт имаме за цел  да внесем  радост, красота и удоволствие в ежедневието Ви. Всичко което ще изброим едва ли ще е достатъчно да опишем значението на морското конче. Тър..
80 лв
Показани 1 от 12 | 43 (4 Страници)

Сертификат

Сребърните бижута на  Сънфайър ЕООД са с чистота на пробата 925. Всеки един артикул е преминал през лабораторна проверка и следователно маркиран със специална маркировка поставена в „Лаборатория за проверка и маркиране на изделия от благородни метали“ към териториалната дирекция на НАП.

Безплатна доставка
Всички бижута ги получавате в луксозна кутийка, подходяща за подарък. Безплатна доставка със Speedy до адрес за всички основни населени места. За доставка до населени места без офис на Speedy, свържете се с нас от формата за контакт или на тел. +359886941030
Аксесоар, който всяка дама иска да притежава. Когато държите да сте стилни ..
Гривните красят ръцете. Избирайки гривни от нашата колекция, няма да я усещ..
Жените са известни с това, че са суетни и държат да изглеждат винаги привле..
Ако искате да бъдете ефектни, то сребърните пръстени от нашата колекция са ..