Меню
Вашите продукти

Разно за бижута RSS Feed

Сребърните бижута са много харесвани по целия свят. От този метал се изработват различни накити – пръстени, обеци, колиета, гривни, бижута за коса, за крака и т.н.

Вижте отговорите на най-често задаваните въпроси, касаещи сребърните бижута, и направете най-доброто за своите.

16 Mar Модни тенденции за 2021 при сребърните бижута
Sunfyre 0 1944
Преоткриването на бижута от среброВсяка година на модните подиуми по време на модните седмици в Париж, Ню Йорк, Милано и Токио се отличават с бижута от сребро с външния си вид. Дизайнерите постоянно преоткриват и интерпретират бижута от сребро по нови и вълнуващи начини. И така, какво прави среброто..
16 Feb Снимки на сребърни пръстени
Sunfyre 0 1785
Колекция от снимки на сребърни пръстени - авторски, старинни, антикварни.  ..
09 Feb Сребърни бижута и компютърни сънища
Sunfyre 1 3702
Забележително нещо се случва, когато инженерите на Google обръщат невронна мрежа: тя създава психоделични портрети въз основа на това, което иска да види в изображение, собствените си предположения, сякаш сънува. Но това не е сънуване разбира се. Какво се случва в невронната мрежа, наистина?Дори да ..
09 Feb Защо жените обичат среброто?
Sunfyre 1 1629
Защо жените обичат среброто? Подобно на златото, среброто символизира богатството и просперитета. Той увеличава съоръжението на повечето камъни, като същевременно ги активира с най-голям потенциал, особено тюркоаз и корали. Това е металът на емоциите, психическия ум и на любовта и изцелението. Сигур..
29 Jan Символ на кактуса
Sunfyre 0 2465
Ще загатнем и за още един чаровен талисман, който е малко по- нетипичен от добре познатите ни. Както вече знаете ние черпим вдъхновение от природата, животните и всичко което ни заобикаля. Тук ще насочим вниманието ви към символиката на кактуса... Да кактуса си има древна история и значение и ето ка..
29 Jan Всички ние сме пеперуди
Sunfyre 0 1452
Желанието към бижутата е безкрайно...Не е тайна, че жените обожават бижута и не защото са красиви сами по себе си, а защото блясъка и стила им добавят завършеност и индивидуалност Всеки повод и аутфит се нуждае от различен вид бижу... може да е нужно колие, атрактивна гривна, мистични обеци или клас..
30 Nov История на бижутата
Sunfyre 0 1108
В историята на вековете бижутата са придобили морално-ценностна и качествено-количествена стойност. Повечето култури имат практиката да пазят големи количества богатства, съхранявани под формата на бижута. Характерно също така е даването на сватбени зестри под формата на бижута или монети. Бижутата ..
30 Nov Водно конче Dragonfly
Sunfyre 0 1085
Водно конче „ Dragonfly“ винаги буди любопитство, добри усещания у нас и това разбира се никак не е случайно, има си дълбоко и старо обяснение. Символ на благи емоции, адаптивност , също така „покана“ да се гмурнете на дълбоко във вашите най- съкровени чувства и усещания. Ето защо избора на бижу ,“G..
30 Nov Защо розово злато?
Sunfyre 0 1075
Днес ще разгледаме темата защо избрахме първата ни, „пилотна“ колекция„Glimmer“ да е така нареченото „rose gold“ покритие.• Намираме се и живеем във време на така обсебилата ни пандемия. Нашата цел наSunfyre Jewellery е да внесем освен красота, но и топлина с розов нюанс в това нисиво и напрегнато е..
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)

Блог категории

Аксесоар, който всяка дама иска да притежава. Когато държите да сте стилни ..
Гривните красят ръцете. Избирайки гривни от нашата колекция, няма да я усещ..
Жените са известни с това, че са суетни и държат да изглеждат винаги привле..
Ако искате да бъдете ефектни, то сребърните пръстени от нашата колекция са ..